Sådärja, nu har jag äntligen kommit mig för att beställa namnband. Ska bli spännande att se hur dom ser ut när dom kommer.

I övrigt står det rätt still på pysselfronten just nu. Har haft sådan fruktansvärd huvudvärk nu i två dagar så jag har inte ens haft lust att göra något. Klippte dock ut en klänning igår ur min sista fyndbit trikå. Får hoppas den passar till Micro nu då. För den förra klänningen fick Mini ta. Och den passar superbra som tunika på henne, så jag antar att det var någon mening med att den blev som den blev. Idag har jag bara virkat två mormorsrutor till filten jag håller på med. Och klippt ut ett mönster på Velourvästen i Ottobre 1/08. Återstår att se när jag kommer mig för att sy den.

Har också börjat kika lite smått på Overlockmaskiner. Men det är ju en djungel. Jag vet inte alls vad jag vill ha/behöver. Fast än har jag inte råd att köpa någon, så jag kanske hinner bena ut det lite innan det är dags.