Har äntligen kommit mig för att sätta saxen i det underbara trikåtyg jag köpte på Second Hand i höstas. Tanken idag var att det av den första biten skulle bli en klänning åt Micro, enligt samma modell som den jag försökte mig på igår. Resultatet blev sådär, halsöppningen blev för stor. Fast Micros klänning, stl ungefär 86, passar utmärkt som kort klänning/tunika åt Mini. *fniss* Dom slåss om den här hemma, får väl se vem som går segrande ur striden.

Blog Image

Bilden är inte den bästa, men det är vad jag orkar fixa fram nu ikväll. Den är kantad med samma tyg som den är sydd av, och där lärde jag mig en hel del. Det är av misstagen man lär sig heter det ju, så nu borde jag vara expert på kantband. *skrattar*

Tyg: Second Hand

Mönster: Eget.

Positivt: Den blev faktiskt rätt bra, tillslut. Och jag lärde mig massor på vägen fram. Och barnen gillar den ju. Så pass mycket att dom slåss om den.

Negativt: Har haft lite mer närkontakt med sprättaren idag än vad jag egentligen tycker är roligt.